LIVRARE PRODUSE

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei prin intermediul companiilor de curierat rapid Livrari Online, la adresa indicata la momentul plasarii comenzii. 

Comenzile de peste 250 de lei beneficiaza de transport gratuit! (MetalHead Merch isi rezerva dreptul sa aleaga curierul prin care se va face livrarea).

Taxa de transport prin intermediul LivrariOnline (Urgent Cargus), pentru un colet cu o greutate mai mica de 3 kg, expediat in una din cele 6.190 localitati de pe teritoriul Romaniei in care se efectueaza livrari fara taxe de km suplimentari, este de 16,07 lei. Taxa se calculeaza automat functie de greutatea coletului si adresa destinatarului. Acest cost se regaseste in cosul de cumparaturi.

In ziua in care se va face livrarea vei primi un mesaj de instiintare. In cazul in care curierul nu te gaseste prima data, a doua incercare de livrare este gratuita. In cazul in care au esuat ambele incercari de livrare, coletul ajunge in depozitul curierului, de unde il poti ridica personal in decursul a catorva zile. Deobicei, este vorba despre 7 zile de stationare in depozit, dupa care coletul nelivrat/neridicat se intoarce la noi.

Ne dorim sa facem livrarea in cele mai bune conditii pentru tine. Daca ai intrebari cu privire la livrare, ne poti contacta la: 0721760077 sau office@metalheadmerch.ro.

Cu stima,

Echipa MHM


icon
LIVRARE IN 24 ORE In toata tara, in zilele lucratoare
icon
PRODUSE AUTENTICE Produse cu licenta oficiala
icon
PRODUSE VERIFICATE Verificam calitativ fiecare produs
icon
PRODUSE MASURATE Masuram produsele dorite
icon
LIVRARE GRATUITA La comenzile de min. 250 lei
icon
RETUR SIMPLU Inlocuim produsul / returnam banii
icon
SCHIMB GRATUIT Cost transport 0 la schimb produs
icon
MONEY BACK Primesti banii inapoi in 48 ore