Politica de Confidentialitate

OPERATORUL

Compania care administreaza site-ul https://metalheadmerch.ro, este S.C. ROVANTIN S.R.L. cu sediul in Sfantu Gheorghe, str. Nicolae Iorga, nr. 20, bl. 34A, sc. A, ap. 4, cod postal 520089, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J14/249/2015 si avand codul fiscal: RO 35226451.

S.C. ROVANTIN S.R.L., in calitate de administrator al website-ului https://metalheadmerch.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre tine atunci cand utilizezi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica Politica de Confidentialitate. S.C. ROVANTIN S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului https://metalheadmerch.ro precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

OBIECT

Iti aducem la cunostinta ca acest document a fost intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare privitoare la protectia datelor cu caracter personal si se completeaza cu acestea.

DATE COLECTATE

https://metalheadmerch.ro foloseste urmatoarele modalitati de colectare a datelor tale cu caracter personal (denumite, in continuare, „date”): rapoarte de trafic inregistrate de serverul care gazduieste Site-ul (date de navigare), date furnizate voluntar, cookie-uri. https://metalheadmerch.ro prelucreaza urmatoarele date: nume si prenume, sexul, data si locul nasterii, telefon, adresa, e-mail, date bancare, obisnuinte, comportament, cod numeric personal.

Date de navigare

In cursul normal al functionarii lor, sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea site-ului obtin o serie de informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale, prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URL ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

Te informam ca atunci cand vizitezi site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, la fel cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea site-ului si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea fi utilizate de institutiile abilitate si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii.

Date furnizate voluntar

Tu vei putea sa ne furnizezi voluntar propriile date personale, ori de cate ori vei dori sa efectuezi comenzi online sau in cazul in care vei dori sa te abonezi la serviciul „newsletter”. Tipul de informatii colectate de la tine prin intermediul site-ului se va face in conformitate cu finalitatile indicate la punctul intitulat „Scopul colectarii datelor”. Unele din datele colectate in acest mod pot avea caracter obligatoriu, fiind indispensabile pentru a raspunde solicitarii tale. Vei fi intotdeauna in masura sa distingi datele cu caracter obligatoriu de cele cu caracter facultativ, pentru ca cele dintai sunt evidentiate cu un asterisc [*].

Furnizarea voluntara a datelor tale implica si acordarea consimtamantului tau in vederea utilizarii acestora pentru scopurile pentru care au fost colectate, in lipsa caruia noi nu iti vom putea onora comanda.

Cookie-uri

Pentru a-ti pune la dispozitie toate functionalitatile site-ului si a-ti face navigarea mai usoara, https://metalheadmerch.ro se foloseste si de asa-numitele „cookie-uri de sesiune”, care nu sunt memorate de calculatorul tau decat pentru scurta vreme, fiind eliminate odata cu inchiderea browser-ului.

Folosirea acestor cookie-uri este strict limitata la transmiterea identificatorilor de sesiune (numere cauzale generate de server), necesari in vederea atingerii scopului prevazut in paragraful precedent.

SCOPUL

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;

  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului Clientului/Cumparatorului.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a site-ul https://metalheadmerch.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre S.C. ROVANTIN S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, limitandu-se la furnizorii de servicii de marketing, curierat, contabilitate, bancare, servicii de plata.

ACORDUL

https://metalheadmerch.ro te informeaza ca esti liber sa ne furnizezi sau nu datele tale in formularul de comanda de pe Site sau in solicitarile pe care ni le adresezi direct. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe site-ul https://metalheadmerch.ro, va primi comunicari comerciale din partea librariei doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea Abonare Newsletter.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. https://metalheadmerch.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ROVANTIN S.R.L. are obligatia de a prelucra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

PRELUCRAREA

Datele tale personale sunt prelucrate prin intermediul instrumentelor automatizate si pentru timpul strict necesar atingerii scopului pentru care au fost colectate.

Masuri specifice de siguranta sunt adoptate pentru prevenirea folosirii nelegale si abuzive a datelor tale, precum si impotriva accesului neautorizat si pierderii acestora. 

DURATA

Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cat timp aveti cont pe site-urile noastre, pentru timpul necesar onorarii comenzilor plasate de dumneavoastra sau, in cazul in care contactati departamentul relatii cu clientii, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra.

Datele care sunt solicitate de catre autoritatile romane pot fi pastrate, pentru respectarea obligatiilor legale in relatie cu compania noastra, chiar daca contul dumneavoastra de utilizator a fost inchis.

ACCESUL LA DATE

Datele colectate de la tine vor fi prelucrate numai cu scopul prevazut in acest document si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

De asemenea, https://metalheadmerch.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

PROTECTIA DATELOR

https://metalheadmerch.ro se angajeaza sa mentina un standard ridicat de siguranta in ceea ce priveste protectia si confidentialitatea datelor tale, in acord cu noile dezvoltari tehnologice.

De asemenea, iti garantam ca datele furnizate de tine vor fi prelucrate in conditii care sa le asigure securitatea si confidentialitatea in sistemele noastre, conform standardelor impuse de legislatia romana in vigoare.

Deoarece siguranta transmisiilor de date prin intermediul internetului nu este absoluta si nici nu poate fi garantata de nimeni, https://metalheadmerch.ro te sfatuieste sa pastrezi parolele si datele de acces la site-ul nostru intr-un loc sigur, sa nu le dezvalui altor persoane, iar cand te afli intr-un punct de acces public la internet, sa parasesti sesiunile de lucru folosind optiunea „Sign Out”, „Log Out”, „Iesire”.

DREPTURI

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. ROVANTIN S.R.L., cu sediul in Str. Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, ap. 4, CP 520089, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna sau printr-un e-mail trimis la adresa office@metalheadmerch.ro iti poti exercita dreptul, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. ROVANTIN S.R.L., cu sediul in Str. Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, ap. 4, CP 520089, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna sau printr-un mail trimis la adresa office@metalheadmerch.ro iti poti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

MODIFICARI

https://metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii prezentului acord, fara nicio formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat.


Cu stima,
Echipa
MetalHead Merch
https://metalheadmerch.ro