DESPRE NOI

Site-ul www.metalheadmerch.ro, este detinut si administrat de societatea Rovantin S.R.L., persoana juridica avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 35226451, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J14/249/2015, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, et. 1, ap. 4, mun. Sfantu Gheorghe, jud. Covasna, Romania. Nr.tel.: 0721 76 00 77; e-mail: office@metalheadmerch.ro, denumita in continuare Vanzator.

CONDITII DE UTILIZARE

Navigarea pe site-ul www.metalheadmerch.ro urmata de comanda implica citirea, intelegerea si acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare. Deoarece Termenii si conditiile site-ului reprezinta contractul dintre Client si Vanzator, recomandam citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul implicit al Clientului privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru Client.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila a persoanei care il utilizeaza. Aceste modificari si actualizari sunt aplicabile utilizatorului din momentul postarii acestora pe site. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si conditiile de utilizare in vigoare.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Vanzator si Client, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile la momentul plasarii comenzii.

Termenii si conditiile prezente sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Declaratia de notificare a Vanzatorului transmisa catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 5268/2016.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a prelucra urmatoarele categorii de date personale: nume si prenume, sex, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, date bancare.  

Datele personale ale Clientului vor fi folosite de catre Vanzator si furnizorii acestuia doar in scopul declarat al site-ului. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a emite facturi fiscale, informa asupra starii comenzii, expedia comenzi, eventuale promotii, buletine informative periodice, etc.

Completarea de catre utilizator a formularelor de pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si cu utilizarea si prelucrarea de catre Vanzator si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar fara a se limita la furnizori de servicii de marketing, curierat, plata si bancare.

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale Clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comercial sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, in cazul in care Vanzatorul primeste o solicitare in conformitate cu legile in vigoare. 

Utilizatorul (sau Clientul) isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate, fiind interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza formularul de inregistrare sau o comanda. In acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul atat de a refuza cererea de inregistrare a utilizatorului sau comanda Clientului, cat si de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. In cazul in care Clientul va dori stergerea totala sau partiala a datelor sale personale din baza de date a Vanzatorului, va solicita aceasta prin e-mail la adresa office@metalheadmerch.ro.

Refuzul furnizarii datelor personale determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE

Site-ul www.metalheadmerch.ro comercializeaza produse noi, cu licenta oficiala.

Informatiile, atat imaginile cat si descrierea produselor, prezentate pe site au caracter informativ. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru ele, acestea fiind preluate de la furnizori. In caz de orice intrebari cu privire la produse, Clientul este rugat sa ia legatura cu departamentul de relatii clienti pentru a evita orice confuzie sau nelamurire. Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

PRETUL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (20%). Preturile afisate nu includ transportul, acesta fiind afisat separat dupa completarea informatiilor de livrare.

Preturile produselor prezentate pe site pot fi modificate de catre Vanzator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

MODALITATE DE PLATA

Plata prin card se efectueaza prin serviciul de plata Plationline (https://www.plationline.ro), fiind acceptate urmatoarele tipuri de carduri: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata este realizata in conditii de Securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca metalheadmerch.

COMANDA

Vanzatorul faciliteaza plasarea comenzilor dupa cum urmeaza:

1. Completand formularul de plasare comanda din contul de utilizator;

2. Telefonic, la numarul afisat pe site in sectiunea Contact;

3. Transmitand comanda cu produsele selectate la adresa de e-mail office@metalheadmerch.ro.

Clientul poate plasa comenzi prin intermediul formularului din contul de utilizator sau transmitand comanda pe e-mail 24/7. Comenzile plasate telefonic sunt preluate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00. Comenzile plasate in weekend sau de sarbatori vor fi prelucrate in prima zi lucratoare.

Odata facuta comanda, Clientul este de acord cu termenii specificati enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transortului afisate in cosul de cumparaturi.

Prin finalizarea/confirmarea comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte. In caz contrar, Clientul ar putea suporta consecintele acestor erori, inclusiv toate taxele de transport.

Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda si sa solicite daune interes, in conditiile legii in vigoare, in cazul in care considera ca Clientul a dat dovada de rea-vointa. In acelasi timp, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale Clientului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in urma unei notificari prealabile a Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in urmatoarele situatii:

-         esuarea / invalidarea tranzactiei online;

-         neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

-         date incomplete sau incorecte ale Clientului;

-         activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.metalheadmerch.ro/partenerilor;

-         livrari consecutiv esuate;

-         alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. In aceste situatii Vanzatorul va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma aferenta produsului/elor achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma se obliga sa informeze Clientul asupra acestui fapt si sa returneze in contul Clientului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

LIVRAREA

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 1-2 zile lucratoare, calculat din momentul preluarii comenzii Clientului de catre curier. Intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier poate exista un interval de 12-24 de ore. Termenul de livrare pentru produsele livrate la comanda, este de 2-6 saptamani. Termenele prezentate sunt orientative, acestea putand fi modificate din motive independente de vointa Vanzatorului. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Receptia cantitativa si calitativa a bunurilor se face la livrare de catre Client. In caz de pierdere partiala sau deteriorare a marfii livrate la Client, ce nu poate fi descoperita la livrarea marfii, Clientul va trimite reclamatia in acest sens intr-un termen de decadere de 24 de ore de la livrarea marfurilor. 

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit, in caz contrar acesta va suporta taxele de transport aferente unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior  stabilirii, doar cu acordul curierului. Serviciul de curierat rapid prevede 2 incercari de livrare.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii comenzii.

In cazul in care termenul de livrare a produselor disponibile la comanda depaseste limita de 6 saptamani, Vanzatorul poate acorda Clientului, dupa caz si in limita stocului disponibil, un produs din categoria Accesorii (ex.: pix, magnet) la alegerea sa.  

DREPTUL DE RETRAGERE - RETURNARE A PRODUSELOR

Conform O.G. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, Clientul are dreptul sa se retraga din prezentul contract in termen de 14 zile. Retragerea se va face fara a preciza motivele, fara penalitati si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Conform O.G. 34/2014, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la:

-         ziua in care Clientul intra in posesia fizica a produselor;

-         in cazul in care Clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care clientul intra in posesia fizica a ultimului produs.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul se obliga sa notifice Vanzatorului intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin telefon la numarul 0721 76 00 77, e-mail office@metalheadmerch.ro sau on-line din contul de utilizator. In acest scop vanzatorul pune la dispozitia Clientului un formular de retragere care odata completat va fi transmis prin e-mail la adresa: office@metalheadmerch.ro. Daca Clientul foloseste aceasta optiune, Vanzatorul va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii Clientului din prezentul contract. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate si vor fi inapoiate Clientului pe propria cheltuiala a acestuia din urma.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Clientul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vanzatorul va rambursa Clientului contravaloarea produselor achizitionate in cel mult 14 zile de la data informarii vanzatorului despre decizia clientului de a se retrage din prezentul contract. Vanzatorul va efectua rambursarea prin intermediul transferului bancar doar in contul bancar specificat de catre client in formularul de retragere transmis.

Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care a primit dovada ca Clientul a trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Clientul va expedia produsele Vanzatorului la adresa regasita in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul/coletul primit cu comanda, fara intarzieri nejustificate, in decurs de maximum 14 zile de la data la care a comunicat vanzatorului retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul in care returnarea se va face prin intermediul Postei Romane, Clientul va trimite produsele cu confirmare de primire. Adresa la care vor fi returnate produsele este cea specificata in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul/coletul primit cu comanda.

Toate produsele returnate trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost primite de catre Client. Produsele trebuie sa fie returnate insotite de etichetele initiale, intacte, impreuna cu toate documentele cu care au fost livrate. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, interventii neautorizate, urme de uzura, purtare, deodorant, antiperspirant, fum de tigara, parfum, produse cosmetice, par de animale, lovituri sau socuri mecanice, au zgarieturi, ciobituri.

In cazul in care comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea originala, nederiorata si nedesigilata.

In cazul in care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel si sunt returnate toate, doar un singur produs poatefi desigilat.

Vanzatorul are dreptul, in conditiile legislatiei, in cazul in care considera actiunile clientului ca fiind cu rea intentie, sa solicite daune interese clientului.

PROMOTII SI OFERTE

Politica promotiilor, ofertelor si reducerilor este stabilita in totalitate de catre Vanzator.

Promotiile si ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil si nu sunt cumulative.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Tot continutul site-ului metalheadmerch.ro (texte, elemente de grafica web, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe, marci inregistrate, patente si orice alte date) este integral proprietatea ROVANTIN SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si a altor legi privind proprietatea intelectuala.

Logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textul si/sau continutul multimedia prezentate pe site-ul www.metalheadmerch.ro, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului si sunt protejate de aceleasi legi.

Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatie in vigoare.

Vanzatorul permite accesul nelimitat pe site-ul www.metalheadmerch.ro, in scop personal sau non-comercial, dar nu confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al Vanzatorului.

Este interzisa accesarea site-ului www.metalheadmerch.ro cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea Vanzatorului.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise de pe adresa www.metalheadmerch.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe cont propriu. Vanzatorul este liber de orice rasundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Vanzatorul nu este responsabil de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Vanzatorul nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Parerile exprimate publicate in sectiunea recenzii sunt asumate in intregime de catre autorii acestora, fara a implica responsabilitatea Vanzatorului.

Vanzatorul poate anula comenzile afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate pentru produse.

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor metalheadmerch.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului metalheadmerch.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu metalheadmerch.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala sau partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea sunt cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

SOLUTIONAREA CONFLICTELOR

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre Client si Vanzator a acestora, sunt guvernat de legislatia romaneasca.

Orice conflict aparut intre Vanzator si Client va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 21.06.2016 de catre ROVANTIN SRL, www.metalheadmerch.ro


icon
LIVRARE RAPIDA in doar 24/48h de la comandare
icon
COMENZI 24/7 puteti efectua comenzi oricand
icon
Garantia satisfactiei 100% Satisfactie sau banii inapoi
icon
RETURNARE returnare produs in 14 zile