Alegerea marimii potrivite

In cazul in care nu esti sigur(a) daca ti se patriveste o marime sau alta, nu ezita, contacteaza-ne. Vom masura produsul care te intereseaza si iti vom comunica dimensiunile acestuia pentru a-l putea compara cu unul pe care deja il ai si de care esti multumit(a). Stim cat de neplacut este sa comanzi tricoul preferat iar cand ajunge sa constati cu dezamagire ca este prea mic sau prea mare. Ne dorim sa te bucuri din plin de noua achizitie!

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei prin intermediul companiei de curierat rapid Livrari Online, la adresa indicata la momentul plasarii comenzii. 

Comenzile de peste 250 de lei beneficiaza de transport gratuit! (MetalHead Merch isi rezerva dreptul sa aleaga curierul prin care se va face livrarea).

Taxa de transport prin intermediul LivrariOnline (Urgent Cargus), pentru un colet cu o greutate mai mica de 3 kg, expediat in una din cele 6.190 localitati de pe teritoriul Romaniei in care se efectueaza livrari fara taxe de km suplimentari, este de 16,07 lei. Taxa se calculeaza automat functie de greutatea coletului si adresa destinatarului. Acest cost se regaseste in cosul de cumparaturi.

In ziua in care se va face livrarea vei primi un mesaj de instiintare. In cazul in care curierul nu te gaseste prima data, a doua incercare de livrare este gratuita. In cazul in care au esuat ambele incercari de livrare, coletul ajunge in depozitul curierului, de unde il poti ridica personal in decursul a catorva zile. Deobicei, este vorba despre 7 zile de stationare in depozit, dupa care coletul nelivrat/neridicat se intoarce la noi.

Ne dorim sa facem livrarea in cele mai bune conditii pentru tine. Daca ai intrebari cu privire la livrare, ne poti contacta la: 0721760077 sau office@metalheadmerch.ro.

Cu stima,

Echipa MHM


icon
LIVRARE RAPIDA in doar 24/48h de la comandare
icon
COMENZI 24/7 puteti efectua comenzi oricand
icon
Garantia satisfactiei 100% Satisfactie sau banii inapoi
icon
RETURNARE returnare produs in 14 zile