Metallica a luat prin surprindere intreaga comunitate rock

person Postat de: Eugen MetalHead Merch list In: Noutati Pe: comment Comentarii: 0 favorite Accesari: 226

Pe 28.11.2022 Metallica a luat prin surprindere intreaga comunitate rock facand publica noua piesa “Lux Aeterna”, anuntand noul album “72 Seasons”, ce va aparea pe 14.04.2023, si un nou turneu mondial intitulat “M72 World Tour” ce va tine 2 ani, sau poate mai mult :)

James Hetfield a explicat titlul albumului ca fiind: “primii 18 ani din viata ce ne formeaza sinele adevarat sau fals. Conceptul ca ni s-a spus “cine suntem” de catre parintii nostri (…) O mare parte din experienta noastra adulta este o reconstituire sau o reactie la aceste experiente din copilarie. Ramane la latitudinea noastra daca ramanem prizonieri ai copilariei sau ne eliberam de aceasta incorsetare.”

Metallica a lucrat la noul album in carantina impusa de pandemia Covid. Acesta contine 12 piese ce insumeaza peste 77 de minute de muzica, ce sper sa aiba vibe-ul old school ca si noul single. In cadrul emisiunii radio “The Howard Stern Show”, Lars Ulrich a anuntat ca in fiecare oras in care se va tine turneul vor fi doua show-uri la pretul unui singur bilet! Vor fi 2 setlist-uri diferite iar in fiecare seara va fi o noua formatie in deschidere. Pana la aparita noului album si a noilor tricouri “72 Seasons”, te invitam sa arunci o privire la merch-ul oficial Metallica.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!

Scrie un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Creare cont nou
Ai deja un cont?
Autentificare sau Resetare parola