Sărbătorim cea de-a 45-a aniversare a probabil celui mai subapreciat album Judas Priest

person Postat de: Eugen MetalHead Merch list In: Noutati Pe: comment Comentarii: 0 favorite Accesari: 673

Azi, 8 aprilie, sărbătorim cea de-a 45-a aniversare a albumului emblematic "Sin After Sin", probabil cel mai subapreciat album Judas Priest de către fanii și criticii moderni.

Cel de-al treilea album de studio al trupei engleze de heavy metal a fost înregistrat la Ramport Studios, Londra, ce aparținea celor de la The Who, care au avut insipația de a-l crea în incinta unei biserici. Albumul a fost lansat pe 8 aprilie 1977. 

Adesea trecut cu vederea de către fani și critici deopotrivă, fiind un album de tranziție, "Sin After Sin" a fost de fapt incredibil de important pentru cariera trupei Judas Priest. Produs de basistul Deep Purple, Roger Glover, albumul a marcat debutul trupei la o casă de discuri majoră - Columbia Records. Totodată, fiind și singurul lor album cu bateristul Simon Phillips, care l-a înlocuit pe Alan Moore pentru sesiunile de înregistrări.

Albumul a stat la baza primului lor succes adevărat în arenă, ceea ce le-a permis să-și extindă capacitatea de turnee și prezența dincolo de Marea Britanie. Deja extrem de popular în Regatul Unit, "Sin After Sin" a ajutat la creșterea profilului lor peste Atlantic, ceea ce a dus la o relație de lungă durată cu Columbia Records. De asemenea, a fost marcat de unele dintre cele mai memorabile interpretări ale trupei - mai ales a melodiilor precum "Sinner", "Let Us Prey/Call For The Priest" și "Dissident Aggressor" - care sunt o demonstrație a modului în care au aprins focul la momentul potrivit. Dacă un album ar putea fi numit "uitat" - pentru că mă îndoiesc că mulți dintre cei care se consideră fani serioși l-ar trece cu vederea în mod categoric - atunci acesta este "Sin After Sin", un titlu care defapt merită să fie ținut minte.

Cu ocazia aniversării a 45 de ani a albumului "Sin After Sin", urmează să fie lansată o serie pe produse cu licență oficială, cu tematica albumului. Momentan produsele sunt disponibile exclusiv la pre-comandă dar pentru a te regăsi printre primii posesori, poți să plasezi comanda de pe acum iar noi te vom anunța imediat ce vor fi disponibile spre livrare.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!

Scrie un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Creare cont nou
Ai deja un cont?
Autentificare sau Resetare parola