Livrare

Livrarea produselor disponibile in stoc

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei in 24 de ore la adresa indicata in momentul plasarii comenzii. Livrarea se face in cursul zilelor lucratoare.

Taxa de transport prin intermediul LivrariOnline.ro (Cargus National) este de 17,00 lei per colet. Nu se percepe cost pentru km suplimentari.

Alege sa faci plata on-line cu cardul si vei achita doar 9,99 lei pentru transport. Nu se percepe comision. Platesti in siguranta. Toate platile cu cardul sunt procesate de catre partenerul nostru PlatiOnline.ro. Lista cardurilor acceptate poate fi consultata aici.

La comenzile de min. 250 lei beneficiezi de transport gratuit!

In ziua in care se va face livrarea vei primi un mesaj de instiintare. In cazul in care curierul nu te gaseste prima data, a doua incercare de livrare este gratuita. In cazul in care au esuat ambele incercari de livrare, coletul ajunge in depozitul curierului, de unde il poti ridica personal in decursul a catorva zile. Ulterior, coletul nelivrat/neridicat se intoarce la noi.

Livrarea produselor disponibile la comanda

Livrarea produselor disponibile la comanda se face in 2-4 saptamani. Un aspect important este ca furnizorii colaboreaza doar in baza de comanda minima si, cu parere de rau, nu putem plasa comenzi de 1-2 produse astfel incat sa scurtam timpul de livrare. 

Ne rezervam dreptul sa efectuam confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Ne dorim sa facem livrarea in cele mai bune conditii pentru tine. Daca ai intrebari cu privire la livrare, ne poti contacta la: 0721760077 sau office@metalheadmerch.ro.

Inregistreaza cont nou

Ai deja cont?
Conecteaza-te sau Reseteaza parola