REGULAMENT CAMPANIE

DESPRE NOI

Site-ul https://metalheadmerch.ro este detinut si administrat de societatea Rovantin S.R.L., persoana juridica avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 35226451, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J14/249/2015, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, et. 1, ap. 4, mun. Sfantu Gheorghe, jud. Covasna, Romania. Nr. tel.: 0721 76 00 77; e-mail: office@metalheadmerch.ro, denumita in continuare Vanzator.

CONDITII DE UTILIZARE

Navigarea pe site-ul https://metalheadmerch.ro urmata de comanda implica citirea, intelegerea si acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare. Deoarece Termenii si conditiile site-ului reprezinta contractul dintre Client si Vanzator, recomandam citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul implicit al Clientului privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru Client.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila a persoanei care il utilizeaza. Aceste modificari si actualizari sunt aplicabile utilizatorului din momentul postarii acestora pe site. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si conditiile de utilizare in vigoare.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Vanzator si Client, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile la momentul plasarii comenzii.

Termenii si conditiile prezente sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Declaratia de notificare a Vanzatorului transmisa catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 5268/2016. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea Clientilor asupra starii comenzii si expedierea catre acestia a produselor comandate.

Prin inregistrarea ca utilizator al https://metalheadmerch.ro Vanzatorul va solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea Clientului ca utilizator al serviciului https://metalheadmerch.ro. De asemenea, pentru abonarea la newsletterul sau alertele https://metalheadmerch.ro Clientul va trebui sa comunice Vanzatorului o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de persoana sa. Clientul este rugat sa acceseze pagina in care este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a se informa cu privire la informatiile colectate de https://metalheadmerch.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii Clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ROVANTIN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Clientii le furnizeaza Vanzatorului.

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale Clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comercial sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, in cazul in care Vanzatorul primeste o solicitare in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizatorul (sau Clientul) isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate, fiind interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza formularul de inregistrare sau o comanda. In acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul atat de a refuza cererea de inregistrare a utilizatorului sau comanda Clientului, cat si de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. In cazul in care Clientul va dori stergerea totala sau partiala a datelor sale personale din baza de date a Vanzatorului, va solicita aceasta prin e-mail la adresa office@metalheadmerch.ro.

Refuzul furnizarii datelor personale determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

Mai multe detalii despre protectia datelor personale Clientul poate gasi in pagina Politica de confidentialitate.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE

Site-ul https://metalheadmerch.ro comercializeaza produse noi, cu licenta oficiala.

Informatiile, atat imaginile cat si descrierea produselor, prezentate pe site au caracter informativ. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru ele, acestea fiind preluate de la furnizori. In caz de orice intrebari cu privire la produse, Clientul este rugat sa ia legatura cu departamentul de relatii clienti pentru a evita orice confuzie sau nelamurire. Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

PRETUL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%). Preturile afisate nu includ transportul, acesta fiind afisat separat in cosul de cumparaturi.

Preturile produselor prezentate pe site pot fi modificate de catre Vanzator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

MODALITATE DE PLATA

Plata prin card se efectueaza prin serviciul de plata Plationline (https://www.plationline.ro), fiind acceptate urmatoarele tipuri de carduri: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata este realizata in conditii de Securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca metalheadmerch.

COMANDA

Vanzatorul faciliteaza plasarea comenzilor dupa cum urmeaza:

1. Completand formularul de plasare comanda din contul de utilizator;

2. Telefonic, la numarul afisat pe site in sectiunea Contact;

3. Transmitand comanda cu produsele selectate la adresa de e-mail office@metalheadmerch.ro.

Clientul poate plasa comenzi prin intermediul formularului din contul de utilizator sau transmitand comanda pe e-mail 24/7. Emailurile trimise automat din sistem reprezinta doar modalitati de informare a Clientului cu privire la receptionarea comenzii si nu reprezinta o confirmare a acesteia. Comanda se considera confirmata de catre Vanzator doar in cazul contactarii personale a

Clientului de catre un reprezentant al Vanzatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic, electronic sau verbal. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Comenzile plasate telefonic sunt preluate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00. Comenzile plasate in weekend sau de sarbatori vor fi prelucrate in prima zi lucratoare.

Odata facuta comanda, Clientul este de acord cu termenii specificati enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transortului afisate in cosul de cumparaturi.

Prin finalizarea/confirmarea comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte. In caz contrar, Clientul ar putea suporta consecintele acestor erori, inclusiv toate taxele de transport.

Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda si sa solicite daune interes, in conditiile legii in vigoare, in cazul in care considera ca Clientul a dat dovada de rea-vointa. In acelasi timp, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale Clientului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in urma unei notificari prealabile a Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online;

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

- date incomplete sau incorecte ale Clientului;

- activitatea Clientului poate produce daune site-ului https://metalheadmerch.ro/partenerilor;

- livrari consecutiv esuate;

- alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. In aceste situatii Vanzatorul va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma aferenta produsului/elor achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma se obliga sa informeze Clientul asupra acestui fapt si sa returneze in contul Clientului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

LIVRAREA

Costul de livrare va aparea in cosul de cumparaturi. Functie de metoda de plata aleasa, exista doua costuri de livrare. Clientul este rugat sa bifeze corect modul de livrare si metoda de plata corespunzatoare. In cazul in care Clientul, din greseala, bifeaza modul de livrare “Cargus National (plata on-line cu CARD-ul, fara comision) iar ulterior opteaza pentru metoda de plata ramburs, sau invers, Vanzatorul va contacta telefonic Clientului si ii va aduce la cunostinta greseala produsa. Vanzatorul va indica pe factura modul de livrare si metoda de plata specificate de catre Client la telefon.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 1-2 zile lucratoare, calculat din momentul preluarii comenzii Clientului de catre curier. Intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier poate exista un interval de 12-24 de ore. Termenul de livrare pentru produsele livrate la comanda, este de 2-3 saptamani. Termenele prezentate sunt orientative, acestea putand fi modificate din motive independente de vointa Vanzatorului. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Receptia cantitativa si calitativa a bunurilor se face la livrare de catre Client. In caz de pierdere partiala sau deteriorare a marfii livrate la Client, ce nu poate fi descoperita la livrarea marfii, Clientul va trimite reclamatia in acest sens intr-un termen de decadere de 24 de ore de la livrarea marfurilor.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit, in caz contrar acesta va suporta taxele de transport aferente unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior stabilirii, doar cu acordul curierului. Serviciul de curierat rapid prevede 2 incercari de livrare.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii comenzii.

DREPTUL DE RETRAGERE - RETURNARE A PRODUSELOR

Conform O.G. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, Clientul are dreptul sa se retraga din prezentul contract in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Retragerea se va face fara a preciza motivele, fara penalitati si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art. 14 din O.U.G. Nr. 34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Client.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul se obliga sa notifice Vanzatorului intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin telefon la numarul 0721 76 00 77, e-mail office@metalheadmerch.ro sau on-line din contul de utilizator. In acest scop vanzatorul pune la dispozitia Clientului un formular de retragere care odata completat va fi transmis prin e-mail la adresa: office@metalheadmerch.ro. Daca Clientul foloseste aceasta optiune, Vanzatorul va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii Clientului din prezentul contract. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate si vor fi inapoiate Clientului pe propria cheltuiala a acestuia din urma.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Clientul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vanzatorul va rambursa Clientului contravaloarea produselor achizitionate in cel mult 14 zile de la data informarii vanzatorului despre decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract sau 24 ore bancare de la data la care primeste inapoi produsele. Vanzatorul va efectua rambursarea prin intermediul transferului bancar doar in contul bancar specificat de catre Client in formularul de retragere, in sms sau email.

Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care a primit dovada ca Clientul a trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Clientul va expedia produsele Vanzatorului la adresa regasita in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul/coletul primit cu comanda, fara intarzieri nejustificate. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul in care returnarea se va face prin intermediul Postei Romane, Clientul va trimite produsele cu confirmare de primire. Adresa la care vor fi returnate produsele este cea specificata in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul/coletul primit cu comanda.

Toate produsele returnate trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost primite de catre Client. Produsele trebuie sa fie returnate insotite de etichetele initiale, intacte, impreuna cu toate documentele cu care au fost livrate. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, interventii neautorizate, urme de uzura sau folosire, lovituri sau socuri mecanice, au zgarieturi sau ciobituri, produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a returna partial valoarea produselor sau de a refuza produsul, iar la optiunea Clientului, va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte. 

In cazul in care comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, Clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea originala, nederiorata si nedesigilata.

In cazul in care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel si sunt returnate toate, doar un singur produs poate fi desigilat.

Vanzatorul are dreptul, in conditiile legislatiei, in cazul in care considera actiunile clientului ca fiind cu rea intentie, sa solicite daune interese clientului.

Clientul poate opta pentru emiterea unui cupon in loc de ramburs. Cuponul este transmisibil si se cumuleaza cu alte tipuri de cupoane si carduri cadou. Perioada de valabilitate a cuponului este de 24 de luni.

PROMOTII SI OFERTE

Politica promotiilor, ofertelor si reducerilor este stabilita in totalitate de catre Vanzator.

Promotiile si ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil si nu sunt cumulative.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Tot continutul site-ului metalheadmerch.ro (texte, elemente de grafica web, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe, marci inregistrate, patente si orice alte date) este integral proprietatea ROVANTIN SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si a altor legi privind proprietatea intelectuala.

Logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textul si/sau continutul multimedia prezentate pe site-ul https://metalheadmerch.ro, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului si sunt protejate de aceleasi legi.

Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatie in vigoare.

Vanzatorul permite accesul nelimitat pe site-ul https://metalheadmerch.ro, in scop personal sau non-comercial, dar nu confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al Vanzatorului.

Este interzisa accesarea site-ului https://metalheadmerch.ro cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea Vanzatorului.

COOKIE-URI

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web administrate de S.C. ROVANTIN S.R.L. cu sediul in Strada Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, et. 1, ap. 4, mun. Sfantu Gheorghe, jud. Covasna.

1. Ce este un cookie?

Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza lnternetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un server unui browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) si nu contine programe software, virusi sau spyware ce pot accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului.

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata. Doar serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

Cookieuri de sesiune - Acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului.

Cookieuri Persistente - Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de 'third party cookies' (cookieuri plasate de terti) - care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

2. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si ofera servicii confortabile (preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta). Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

3. Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

4. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies, in functie de consimtamantul exprimat de utilizator:

Cookie-uri de performanta a site-ului;

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;

Cookie-uri de inregistrare;

Cookie-uri pentru publicitate;

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor

in general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. in consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte site-uri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

in general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

9. Cum se pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. in vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://metalheadmerch.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://metalheadmerch.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://metalheadmerch.ro.

https://metalheadmerch.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://metalheadmerch.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://metalheadmerch.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise de pe adresa https://metalheadmerch.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe cont propriu. Vanzatorul este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Vanzatorul nu este responsabil de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Vanzatorul nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Parerile exprimate publicate in sectiunea recenzii sunt asumate in intregime de catre autorii acestora, fara a implica responsabilitatea Vanzatorului.

Vanzatorul poate anula comenzile afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate pentru produse.

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor metalheadmerch.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului metalheadmerch.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu metalheadmerch.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala sau partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea sunt cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

SOLUTIONAREA CONFLICTELOR

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre Client si Vanzator a acestora, sunt guvernat de legislatia romaneasca.

Orice conflict aparut intre Vanzator si Client va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 24.05.2018 de catre ROVANTIN SRL, https://metalheadmerch.ro

Inregistreaza cont nou

Ai deja cont?
Conecteaza-te sau Reseteaza parola