Termeni și condiții de utilizare

Despre noi

Site-ul https://metalheadmerch.ro este detinut si administrat de societatea Rovantin S.R.L., persoana juridica avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de inregistrare RO 35226451, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J14/249/2015, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Nicolae Iorga nr. 20, bl. 34A, sc. A, et. 1, ap. 4, mun. Sfantu Gheorghe, jud. Covasna, Romania. Nr. tel.: 0721760077; e-mail: office@metalheadmerch.ro, denumita in continuare Vanzator.

Conditii de utilizare

Navigarea pe site-ul https://metalheadmerch.ro urmata de comanda implica citirea, intelegerea si acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare. Deoarece Termenii si conditiile site-ului reprezinta contractul dintre Client si Vanzator, recomandam citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul implicit al Clientului privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru Client.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila a persoanei care il utilizeaza. Aceste modificari si actualizari sunt aplicabile utilizatorului din momentul postarii acestora pe site. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si conditiile de utilizare in vigoare.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Vanzator si Client, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile la momentul plasarii comenzii.

Termenii si conditiile prezente sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Prelucrarea datelor personale

Declaratia de notificare a Vanzatorului transmisa catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 5268/2016. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea Clientilor asupra statusului comenzii si expedierea catre acestia a produselor comandate.

Prin inregistrarea ca utilizator al https://metalheadmerch.ro Vanzatorul va solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea Clientului ca utilizator al serviciului https://metalheadmerch.ro. De asemenea, pentru abonarea la newsletterul sau alertele https://metalheadmerch.ro Clientul va trebui sa comunice Vanzatorului o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de persoana sa. Clientul este rugat sa acceseze pagina in care este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a se informa cu privire la informatiile colectate de https://metalheadmerch.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii Clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ROVANTIN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Clientii le furnizeaza Vanzatorului.

Vanzatorul se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale Clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comercial sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, in cazul in care Vanzatorul primeste o solicitare in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizatorul (sau Clientul) isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate, fiind interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza formularul de inregistrare sau o comanda. in acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul atat de a refuza cererea de inregistrare a utilizatorului sau comanda Clientului, cat si de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. in cazul in care Clientul va dori stergerea totala sau partiala a datelor sale personale din baza de date a Vanzatorului, va solicita aceasta prin e-mail la adresa office@metalheadmerch.ro.

Refuzul furnizarii datelor personale determina imposibilitatea onorarii comenzii.

Mai multe detalii despre protectia datelor personale Clientul poate gasi in pagina Politica de confidentialitate.

Informatii generale despre produse

Magazinul https://metalheadmerch.ro comercializeaza exclusiv produse autentice (official licensed merchandise). 

Informatiile, atat imaginile cat si descrierea produselor, prezentate pe site au caracter informativ. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru ele, acestea fiind preluate de la furnizori. in caz de orice intrebari cu privire la produse, Clientul este rugat sa ia legatura cu departamentul de relatii clienti pentru a evita orice confuzie sau nelamurire. Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Pret

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%). Preturile afisate nu includ transportul, acesta fiind afisat separat in cosul de cumparaturi.

Preturile produselor prezentate pe site pot fi modificate de catre Vanzator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Modalitate de plata

Plata prin card se efectueaza prin serviciul de plata Plationline (https://www.plationline.ro), fiind acceptate urmatoarele tipuri de carduri: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata este realizata in conditii de Securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Rovantin.

Comanda 

Vanzatorul faciliteaza plasarea comenzilor completand formularul de plasare comanda din contul de utilizator sau de oaspete disponibil in magazinul https://metalheadmerch.ro/.

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului. Emailurile trimise automat din sistem reprezinta doar modalitati de informare a Clientului cu privire la receptionarea comenzii si nu reprezinta o confirmare a acesteia. Comanda se considera confirmata de catre Vanzator doar in cazul contactarii personale a Clientului de catre un reprezentant al Vanzatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare in momentul emiterii facturii fiscale, nu la momentul inscrierii comenzii sau la trimiterea confirmarii inscrierii acesteia.  Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Odata facuta comanda, Clientul este de acord cu termenii specificati enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transortului afisate in cosul de cumparaturi.

Prin finalizarea/confirmarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate sunt reale si corecte la data plasarii comenzii. In caz contrar, Clientul ar putea suporta consecintele acestor erori, inclusiv toate taxele de transport.

Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda si sa solicite daune interes, in conditiile legii in vigoare, in cazul in care considera ca Clientul a dat dovada de rea-vointa. In acelasi timp, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale Clientului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula sau refuza o comanda in urma unei notificari prealabile a Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online;

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

- date incomplete sau incorecte ale Clientului;

- activitatea Clientului poate produce daune magazinului metalheadmerch.ro sau partenerilor;

- cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;

- retururi și/sau schimburi repetate (peste 2 retururi și/sau schimburi consecutive);

- comanda nu a fost confirmata de catre Client;

- alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. In aceste situatii Vanzatorul va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma aferenta produsului/elor achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma se obliga sa informeze Clientul asupra acestui fapt si sa returneze in contul Clientului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Livrare

Costul de livrare va aparea in cosul de cumparaturi. Termenul de livrare este specificat pe pagina produsului. Termenul prezentat este orientativ, acesta putand fi modificat din motive independente de vointa Vanzatorului. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Receptia cantitativa si calitativa a bunurilor se face la livrare de catre Client. In caz de pierdere partiala sau deteriorare a marfii livrate la Client, ce nu poate fi descoperita la livrarea marfii, Clientul va trimite reclamatia in acest sens intr-un termen de decadere de 24 de ore de la livrarea marfurilor.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit, in caz contrar acesta va suporta taxele de transport aferente unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior stabilirii, doar cu acordul curierului. Serviciul de curierat rapid prevede 2 incercari de livrare pentru localitatile care nu inregistreaza kilometri suplimentari. Serviciul de curierat rapid prevede 1 incercare de livrare pentru localitatile ce inregistreaza kilometri suplimentari la livrare.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor comandate catre Client, la adresa selectata de acesta la momentul plasarii comenzii.

In perioada Blakc Friday – Craciun, avand in vedere volumul mare de comenzi inregistrate de Vanzator, termenul de livrare al comenzilor poate suferi modificari fata de termenul estimat initial, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 de zile de la data Confirmarii Comenzii.

Dreptul de retragere - Returnarea produselor

Conform O.G. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, Clientul are dreptul sa se retraga din prezentul contract in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Retragerea se va face fara a preciza motivele, fara penalitati si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art. 14 din O.U.G. Nr. 34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Client.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul se obliga sa notifice Vanzatorului intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin telefon la numarul 0721760077, e-mail office@metalheadmerch.ro sau on-line din contul de utilizator. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii Clientului din prezentul contract. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate si vor fi inapoiate Clientului pe propria cheltuiala a acestuia din urma.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Clientul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Vanzatorul va rambursa Clientului contravaloarea produselor achizitionate in cel mult 14 zile de la data informarii Vanzatorului despre decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: 

- pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

- pentru Comenzile achitate cu OP sau ramburs – prin virament bancar.

Vanzatorul va efectua rambursarea prin intermediul transferului bancar doar in contul bancar specificat de catre Client in formularul de retragere, in sms sau email.

Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care a primit dovada ca Clientul a trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Clientul va expedia produsele Vanzatorului la adresa regasita in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul sau coletul primit cu comanda, fara intarzieri nejustificate. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul in care returnarea se va face prin intermediul Postei Romane, Clientul va trimite produsele cu confirmare de primire. Adresa la care vor fi returnate produsele este cea specificata in sectiunea Contact sau cea specificata pe plicul sau coletul primit cu comanda.

Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite de catre Client. Produsele trebuie sa fie returnate insotite de etichetele initiale, intacte, impreuna cu toate documentele cu care au fost livrate. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, interventii neautorizate, urme de uzura sau folosire, lovituri sau socuri mecanice, zgarieturi sau ciobituri, produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a returna partial valoarea produselor sau de a refuza produselor, iar la optiunea Clientului, va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. in conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

In cazul in care comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, Clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea originala, nederiorata si nedesigilata.

In cazul in care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel si sunt returnate toate, doar un singur produs poate fi desigilat.

Vanzatorul are dreptul, in conditiile legislatiei, in cazul in care considera actiunile clientului ca fiind cu rea intentie, sa solicite daune interese clientului.

Clientul poate opta pentru emiterea unui cupon in loc de ramburs. Cuponul este transmisibil si se cumuleaza cu alte tipuri de cupoane si carduri cadou. Perioada de valabilitate a cuponului este de 12 de luni.

Promotii si oferte

Politica promotiilor, ofertelor si reducerilor este stabilita in totalitate de catre Vanzator.

Promotiile si ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil si nu sunt cumulative.

Regulamentele aferente ofertelor si campaniilor desfasurate pe site-ul https://metalheadmerch.ro pot fi consultate aici.

Dreptul de proprietate intelectuala

Tot continutul site-ului metalheadmerch.ro (texte, elemente de grafica web, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe, marci inregistrate, patente si orice alte date) este integral proprietatea ROVANTIN SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si a altor legi privind proprietatea intelectuala.

Logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textul si/sau continutul multimedia prezentate pe site-ul https://metalheadmerch.ro, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului si sunt protejate de aceleasi legi.

Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatie in vigoare.

Vanzatorul permite accesul nelimitat pe site-ul https://metalheadmerch.ro, in scop personal sau non-comercial, dar nu confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al Vanzatorului.

Este interzisa accesarea site-ului https://metalheadmerch.ro cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea Vanzatorului.

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. in vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://metalheadmerch.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://metalheadmerch.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://metalheadmerch.ro.

Metalheadmerch are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://metalheadmerch.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://metalheadmerch.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Exonerarea de raspundere

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise de pe adresa https://metalheadmerch.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe cont propriu. Vanzatorul este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Vanzatorul nu este responsabil de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Vanzatorul nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Parerile exprimate publicate in sectiunea recenzii sunt asumate in intregime de catre autorii acestora, fara a implica responsabilitatea Vanzatorului.

Vanzatorul poate anula comenzile afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate pentru produse.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului metalheadmerch.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor metalheadmerch.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului metalheadmerch.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu metalheadmerch.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala sau partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea sunt cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

Solutionarea conflictelor

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre Client si Vanzator a acestora, sunt guvernate de legislatia romaneasca.

Orice conflict aparut intre Vanzator si Client va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 04.07.2022 de catre ROVANTIN SRL, https://metalheadmerch.ro

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat la comparare

Folosim cookies pentru funcționarea corectă a platformei, măsurarea traficului, funcționalități avansate precum produse recomandate și alte tipuri de funcționalități care să ne permită să îți arătăm cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea de cookies. În continuare poți vedea detalii despre: Politica noastră de confidențialitate și Politica privind fișierele cookies.